Van Marwijk: 'Chery kan worden verkocht voor tien à vijftien miljoen'

Door: Gabriel Baysoy | 01 December 2014 | 10:28

Van Marwijk:

Tjaronn Chery speelde gisteren weer een fenomenale wedstrijd. De middenvelder van de Groningers was erg belangrijk aan de zijde van de Trots van het Noorden. Chery scoorde de 2-0 vanuit een vrije trap en wist erg te overtuigen tegen de Tukkers.

Chery had afgelopen zomer nog de keuze tussen verschillende buitenlandse clubs, maar volgens Bert van Marwijk doet de 26-jarige Chery er goed aan om nog twee seizoenen bij Groningen te blijven. “Als hij naar een middenmoter in Engeland of Duitsland gaat, dan wordt hij over twee jaar verkocht voor tien à vijftien miljoen euro. Dan zeggen wij weer: waarom hebben wij dat niet gezien?”  

Ook Pierre van Hooijdonk sprak lovend over Chery: “Ik vind hem echt fenomenaal”, vertelde de oud-aanvaller bij Studio Voetbal. “Hij is dit seizoen bepalend, want hij scoort en creëert kansen. Ik denk dat hij naar een club in de top drie kan.”

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen