Kieftenbeld: "We streden voor elkaar, daarmee win je!"

Door: Gabriel Baysoy | 30 November 2014 | 21:03

Kieftenbeld: "We streden voor elkaar, daarmee win je!"

FC Groningen boekte vanmiddag een fraaie overwinning in de Grolsch Veste. De ploeg van Maikel Kieftenbeld kwam al snel op 2-0 voorsprong en gaf de overwinning niet meer weg.

"We streden voor elkaar. Ik ben ervan overtuigd dat je daar de meeste wedstrijden mee wint", vertelt de aanvoerder tegenover De Telegraaf. "We hebben op basis van strijd en bij vlagen goed voetbal de drie punten binnengesleept. Het strijdplan was om FC Twente onder druk te zetten. Dat ging vorige week tegen PSV wel aardig en ditmaal ook."

Na rust ging het minder vanzelfsprekend bij de Groningers. "Natuurlijk werden we geholpen door de goals die je voor rust maakt. In de tweede helft werden we teruggedrongen en kregen we rood (Danny Hoessen, red.). Toen ging het publiek er achter staan met een orkaan van geluid, daardoor werd het toch wel spannend. Bij een aantal ballen hadden we geluk, maar een gelijkmaker was in mijn ogen niet verdiend geweest." (foto RTV Noord)

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen