De Leeuw: 'Positief gevoel overgehouden, moeten we meenemen naar Enschede'

Door: Gabriel Baysoy | 28 November 2014 | 11:36

De Leeuw:

Aanstaande zondag wacht voor FC Groningen een lastige wedstrijd in de Grolsch Veste tegen FC Twente. De ploeg van trainer Alfred Schreuder staat op een derde plaats in de Eredivisie. De vorige ontmoetingen tussen de twee teams in Enschede verliepen dramatisch voor de Groningers.

Michael de Leeuw is topscorer van de Trots van het Noorden. “Je merkt dat we een lastige periode hebben gehad en hopelijk ligt dat nu achter ons,” zegt De Leeuw op de officiële clubwebsite van de Groningers. “Thuis zijn we sterk dit seizoen en laten we het zien. We zijn ondanks het bezoek van tegenstanders als Ajax en PSV nog altijd ongeslagen en dat geeft vertrouwen. In uitwedstrijden zijn we nog niet top. Eigenlijk moeten we uit hetzelfde doen als thuis, maar op één of andere manier lukt dat nog niet.”

“FC Twente heeft afgelopen weekend gewonnen van PEC Zwolle en doen het gewoon erg goed in de competitie. Het is in Enschede altijd een lastige wedstrijd en de enige keer dat ik er heb gespeeld en er wat te halen was, was tijdens de play-offs van twee jaar geleden. Daar gingen we in de laatste minuten pas onderuit. We willen uit meer winnen, hebben een goede ploeg, dus dat kan zomaar tegen FC Twente gebeuren.”

De Leeuw blikt terug op de wedstrijd tegen PSV. “Natuurlijk gaven we veel kansen weg, maar ik vond ons als team goed spelen. Alles draait uiteindelijk om resultaat. Als we alsnog verliezen, voelt het niet zoals nu terwijl het spel net zo goed was. We hebben een positief gevoel overgehouden aan de wedstrijd zullen dat meenemen naar Twente-uit.”

 

foto via RTV-Noord

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen